Mobilmenu
Hem
Om företaget
Tjänster
Kontakta oss
Mobilmenu

Tjänster

Vi utför alla typer av el-arbeten och levererar endast kvalitétsprodukter.


Några produkter vi arbetar mycket med:

DEVIreg Smart Golvvärmetermostat Exxact kan styras direkt i din mobiltelefon genom DEVIsmart-appen som förvandlar din mobiltelefon till en fjärrkotroll som kan styra golvvärmen oavsett var i världen du befinner dig. Denna smarta appfunktion gör att du kan schemalägga din golvvärme på nolltid och både sänka dina energikostnader och på en perfekt temperatur. DEVIreg™ Smart-termostaten anpassar sig till och med efter dina vanor och lär sig när värmen ska slås på och stängas av.

Fresh badrumsfläkt. En modell – alla funktioner.
Enklare kan det inte vara. Intellivent® S finns bara i ett utförande, fullmatad med funktioner.

  • Intelligent & självjusterande fuktstyrning
• Fläkten styrs till en optimal funktion i varje enskilt badrum
• Endast 21 dB och ökad tryckförmåga
• Enkel att rengöra då fläkthjulet kan plockas bort helt 
• Snabbfunktion för konstant drift
• Vädringsfunktion som håller badrummet fräscht
• Fem års garanti

Med det nya styrsystemet Touch E3 från LVI styr man enkelt Yali-radiatorerna Digital, Parada, Ramo. Touch E3 hjälper till att sänka värmekostnaderna genom enkel styrning av värmen i hemmet. Det innebär att dina kunder kan hålla en lägre inomhustemperatur när de är borta men samtidigt ha perfekt värmekomfort när de återvänder hem. Ytterligare en finess är att man nu via Touch E3 kan se sin energiförbrukning för varje rum/zon. Nu lanseras även appen CleverTouch som hjälper dina kunder att höja och sänka inomhustemperaturen från sin smartphone.

Smarta strömbrytare och vägguttag kan göra ditt hem mer bekvämt, säkrare och mer energisnålt.
Strömbrytare med indikatorlampor visar att en lampa lyser, även om dörren är stängd. Lock håller damm och fukt borta i badrum och garage. Vägguttag med petskydd skyddar småbarn och vägguttag med symboler visar vilken utrustning som är inkopplad, så att du inte kopplar ur t.ex frysen av misstag. Och allt finns i en hel uppsjö av stilar så att ditt hem kan bli lika vackert som det är funktionellt.